+31 85 06 06 411 alles@voormobliteit.nl

Of je nu jouw omzet wilt laten groeien of meer bezoekers naar jouw showroom wilt halen, een advertentie op Google kan hierbij helpen. Je kunt er zelfs voor kiezen om de gehele autovoorraad geheel automatisch te adverteren. De meeste consumenten zijn op zoek naar een auto in de buurt. Vier van de vijf consumenten geven aan dat ze graag advertenties willen zien op basis van hun stad, postcode of directe omgeving. 

Uit onderzoek is gebleken dat de helft van de mensen die een lokale zoekopdracht uitvoeren op hun smartphone, binnen een dag een winkel/showroom bezoeken. Ze zoeken productinformatie op internet en gaan vervolgens naar fysieke winkels. 

Het merendeel van de grote Nederlandse bedrijven adverteert via Google. Voor de automotive sector is Google Ads nog een redelijk nieuw verschijnsel. Veel ondernemers van autobedrijven laten kansen liggen door hun autovoorraad niet via Google te adverteren. Door op Google te adverteren bereik je de juiste koper op het juiste moment.

Waarom de zoekmachine Google gebruiken?

In onderstaande tabel is duidelijk te zien dat Google de nr. 1 zoekmachine is. Iedereen zoekt op Google. Het is dan ook niet raar dat het merendeel van de grote Nederlandse bedrijven adverteert via Google. Voor bedrijven uit de automotive sector is dit nog een redelijk nieuw verschijnsel, maar dit gaat veranderen. Met de “Automatische klikstroom” van Voor Mobiliteit adverteer je jouw actuele autovoorraad volledig automatisch in de zoekresultaten van Google.

Gebruik van Zoekmachines in Nederland (jan. 2020)
Alle apparaten
Google 95.34%
Bing 2.33%
DuckDuckGo 0.78%
Yahoo! 0.71%
Bron: gs.statcounter.com

 

De automatische klikstroom van Voor Mobiliteit

 In principe kan iedereen via Google adverteren. Dit vergt veel tijd wanneer je dit handmatig doet. En eerlijk is eerlijk, het is ook nog eens een vak apart om succesvol te zijn. Ons team is continue bezig om voor jou het verschil te maken. Onze ICT-specialisten hebben enorm veel ervaring met het programmeren voor de automotive sector.

Vanuit jouw autovoorraad systeem activeer je de optie Voor Mobiliteit. Op termijn kan dit via vrijwel alle advertentiemanagers.  Jij bepaalt het budget en wij maken vervolgens van de auto een unieke advertentie met de gegevens zoals merk, model, bouwjaar, uitrusting en de prijs van het voertuig. Onder de advertentie wordt ook informatie over het merk en het model opgenomen.

De klant ziet niet honderden mogelijk auto’s waaruit hij kan kiezen. Op basis van de door de klant gekozen zoektermen wordt jouw auto in Google getoond.

De klant kan er vervolgens voor kiezen om een inruilvoorstel te doen of jou direct te bellen. In de praktijk zien we ook dat klanten op basis van de advertentie naar de showroom gaan.

Lage abonnementskosten

Voor Mobiliteit werkt met een abonnement met lage kosten per maand, verder betaal je per klik. Wordt er niet op de advertentie geklikt, betaal je ook geen extra kosten. De kosten per klik zijn variabel en liggen tussen € 0,30 – € 0,50. Ons doel is om tegen zo laag mogelijke kosten de auto te kunnen verkopen.

Door het coronavirus nog meer online bezoek

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat consumenten nog meer de online zoeksystemen gebruiken. Ons advies aan autobedrijven is om nog meer online te ondernemen. 

Door onze specifieke opbouw van de auto-advertentie, ziet jouw potentiële koper de te koop staande auto van jouw bedrijf op het juiste moment op zijn of haar mobiel, desktop computer, tablet of phablet. 

Wij helpen jou graag aan een automatische klikstroom, jij zorgt voor de juiste klik met de klant.

 

 

Voor Mobiliteit (management, consultancy, marketing) zorgt voor de beste klik met jouw klanten met advies & tools. Onze focus: 100% bedrijven uit de sector mobiliteit. Hieronder vallen o.a. Autobedrijven (verkoop, reparatie & onderhoud, verhuur, autowas), Tweewielerbedrijven (fiets, motor, scooter), Caravan en Camperbedrijven, Autoleasemaatschappijen, bedrijven uit de sector delen en MaaS.

Uniek is onze tool KLIK Meer weten? Naast online bedrijfscampagnes bieden we voor autobedrijven de mogelijkheid om automatisch de autovoorraad op Google te adverteren. Meer weten? Neem met ons contact op.

Wil je regelmatig nieuws over mobiliteit ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via deze pagina.

 

 

Pin It on Pinterest