+31 85 06 06 411 alles@voormobliteit.nl

Advies

 voor Mobiliteit

  

Strategie  onderzoek marktverkenning projecten  marketing

De sector mobiliteit is flink in beweging. Zowel interne- als externe ontwikkelingen zorgen voor veel uitdagingen. Zijn één of meerdere uitdagingen ook voor jou van toepassing? 

Welke impact hebben mobiliteitstrends en digitale ontwikkelingen op mijn business? 

(Digitale) strategie: welke keuzes moet ik vervolgens maken? Hoe kan ik mij onderscheiden?

Hoe ziet mijn (digitale) showroom/winkel eruit?

Ik wil mijn online zichtbaarheid vergroten?

Kan een marktverkenning mij helpen bij het nemen van een belangrijke beslissing?

Met een concrete aanpak realiseren we de juiste klik met jouw klant en behalen we de doelen die we met elkaar bepaald hebben. 

Onze aanpak

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder bedrijf met de juiste strategie en marketingaanpak een beter resultaat kan realiseren. Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. We kunnen dan wat dieper ingaan op de mogelijkheden en hoe we het beste ondersteuning kunnen bieden. Dat kan o.a. een strategische opdracht, een marktverkenning of het opstellen van een marketingstrategie zijn. Wij verzorgen ook het projectmanagement van de grotere mobiliteit projecten.

De klantwens staat hierbij altijd centraal.. Naast het opstellen van een plan spelen we regelmatig een rol bij de uitvoering en controle van de plannen. Hiervoor hebben we o.a. adviesabonnementen beschikbaar. 

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

 voor Mobiliteit

100% focus op mobiliteit

Mobiliteit is onze passie. Elk bedrijf is uniek. We kiezen altijd voor een maatwerk.

 

 

Adviestarieven

Wij zijn voorstander van helderheid en transparantie. Ons uurtarief is 120 euro exclusief BTW (Inclusief reis- en overige kosten.) Voor startende ondernemers hanteren we een uurtarief van 96 euro exclusief BTW.

Een goed alternatief voor jou kan zijn om op vaste momenten bij elkaar te komen en met elkaar te sparren. Hiervoor hebben we drie abonnementen samengesteld. 

Heb je tussendoor een vraag, wacht daar dan niet mee totdat wij langskomen. Via app, e-mail en telefoon mag je ons benaderen met jouw acute vraag. Ons uitgangspunt is om binnen 24 uur te reageren. 

Onze advies abonnementen

 *) een maandelijks of kwartaalbezoek vindt veelal plaats nadat we met elkaar een adviestraject hebben gedaan. Gezamenlijk evalueren we per maand of per kwartaal de voortgang van implementaties en sturen we indien nodig met elkaar bij. 

Social media in automotive: doe je voordeel ermee

Social media in automotive: doe je voordeel ermee

Bijna iedereen zit op social media. In 2019 gaf 87 procent van de personen van 12 jaar of ouder aan in de drie maanden voorafgaand aan het onderzoek social media zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, LinkedIn, discussiefora of weblogs te hebben...

Video­marketing voor een betere online zichtbaarheid

Video­marketing voor een betere online zichtbaarheid

Deze blog gaat over videomarketing en is één van de onderwerpen van ons thema online marketing voor auto- en garagebedrijven. Met behulp van de blogs kan je zelf een online marketingplan opstellen en aan de slag! Meld je aan en blijf de artikelen volgen om maximaal te...

E-mailmarketing voor automotive

E-mailmarketing voor automotive

Deze blog gaat over e-mailmarketing en is één van de onderwerpen van ons thema online marketing voor auto- en garagebedrijven. Met behulp van de blogs kan je zelf een online marketingplan opstellen en aan de slag! Meld je aan en blijf de artikelen volgen om maximaal...

Heb je een vraag? wij helpen je graag.

Pin It on Pinterest

Share This