+31 85 06 06 411 alles@voormobliteit.nl

Advies

voor Mobiliteit

 

 

Strategie  (markt)­onderzoek projecten  marketing

De sector mobiliteit is flink in beweging. Zowel interne- als externe ontwikkelingen zorgen voor veel uitdagingen. Enkele voorbeelden:

  • de impact van mobiliteitstrends en digitale ontwikkelingen op de business
  • het bepalen van de juiste strategie om onderscheidend te blijven.
  • het vergroten van jouw online zichtbaarheid
  • de inrichting van een digitale showroom/winkel
  • hoe manage ik een verandering?

Met een concrete aanpak realiseren we de juiste klik met jou en jouw klant en behalen we de doelen die we met elkaar bepaald hebben. 

Onze aanpak

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder bedrijf met de juiste strategie en marketingaanpak een beter resultaat kan realiseren. Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek. We kunnen dan wat dieper ingaan op de mogelijkheden en hoe we het beste ondersteuning kunnen bieden. Dat kan o.a. een strategische opdracht, een marktverkenning of het opstellen van een marketingstrategie zijn. Wij verzorgen ook het projectmanagement van de grotere mobiliteit projecten.

De klantwens staat hierbij altijd centraal. Naast het geven van adviezen en het opleveren plannen, spelen we regelmatig een rol bij de implementatie. 

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

 voor Mobiliteit

Adviesprijzen

Wij zijn voorstander van helderheid en transparantie. Ons prijs per uur is 120 euro exclusief BTW (Inclusief reis- en overige kosten.) Voor startende ondernemers hanteren we een prijs per uur van 96 euro exclusief BTW.

Een goed alternatief voor jou kan zijn om op vaste momenten bij elkaar te komen en met elkaar te sparren. Hiervoor hebben we drie abonnementen samengesteld.

Heb je tussendoor een vraag, wacht daar dan niet mee totdat wij langskomen. Via app, e-mail en telefoon mag je ons benaderen met jouw acute vraag. Ons uitgangspunt is om binnen 24 uur te reageren.

Onze advies abonnementen

 

 *) een maandelijks of kwartaalbezoek vindt veelal plaats nadat we met elkaar een adviestraject hebben gedaan. Gezamenlijk evalueren we per maand of per kwartaal de voortgang van implementaties en sturen we indien nodig met elkaar bij.

Social media in automotive: doe je voordeel ermee

Social media in automotive: doe je voordeel ermee

Bijna iedereen zit op social media. In 2019 gaf 87 procent van de personen van 12 jaar of ouder aan in de drie maanden voorafgaand aan het onderzoek social media zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, LinkedIn, discussiefora of weblogs te hebben...

certificeringen & opleidingen

Heb je een vraag? wij helpen je graag.

(c) Copyright Voor Mobiliteit, alle rechten voorbehouden