+31 85 06 06 411 alles@voormobliteit.nl

Adverteer de autovoorraad automatisch op Google

 

Het is nu mogelijk om vanuit de autovoorraadsystemen automatisch de autovoorraad op Google adverteren. Het bedrijf hoeft niet over Google Ads kennis te beschikken.

Iemand die gericht naar een auto op Google zoekt, ziet de unieke advertentie van het autobedrijf staan. En dat is ook de bedoeling, want hiermee worden geïnteresseerde bezoekers naar de advertentie getrokken. Op het moment dat er op de advertentie wordt geklikt, ziet een potentiële klant alle informatie van de auto op een webpagina met dezelfde kleurinstelling als jouw eigen website. Op basis van de advertentie belt of mailt de potentiële klant, wordt er direct om een inruilvoorstel gevraagd of wordt ervoor gekozen om de showroom te gaan bezoeken. Met de door ons gebouwde portal kunnen alle autoadvertenties worden gemanaged.

Waarom automatisch de autovoorraad op Google adverteren?

Je bereikt de juiste klant

De advertentie wordt alleen aan de klant op Google vertoond indien hij of zij naar jouw auto op zoek is. Een meer persoonlijke online benadering bestaat bijna niet.

Altijd gratis tot de klik

Je betaalt geen kosten wanneer een advertentie op Google wordt vertoond. Alleen wanneer de klant op de advertentie klikt, worden er kosten in rekening gebracht.

Altijd actueel

Het adverteren op Google gaat geheel automatisch. Wanneer de prijs van een autoadvertentie in het voertuigmana-gementsysteem aangepast wordt, hoef je verder niets te doen. Wij zorgen ervoor dat Google actueel blijft.

Google is the place to be

Iedereen gebruikt Google als zoekmachine. Jouw online aanwezigheid levert extra bezoekers in jouw showroom op. Met onze portal maak je de juiste klik met de klant en realiseer je meer business.

Voor Mobiliteit

Nieuwe Parklaan 17

2597 LA Den Haag 

085 – 06 06 411

alles@voormobiliteit.nl

(c) Copyright Voor Mobiliteit, alle rechten voorbehouden