+31 85 06 06 411 alles@voormobliteit.nl

Beheer Wagenpark

&

mobiliteit

De periode dat vervoersregelingen alleen over auto’s ging ligt ver achter ons. De kosten van autobezit, de filedruk, het parkeren in de stad, maar ook milieuaspecten (o.a. CO2 en fijnstof) zijn factoren waardoor mensen anders over mobiliteit zijn gaan denken. De focus van een wagenparkbeheerder verschuift steeds meer van het managen van voertuigen naar het managen van mensen en mobiliteit. 

Mobility as a Service zal in de toekomst bij zakelijke mobiliteit een rol gaan spelen. Met een multifunctionele toepassing kunnen alle vormen van mobiliteit worden geregeld. Hiermee wordt met het plannen, regelen en betalen van een rit vooral gemak geboden.

Voor bedrijven is een goed beheer van auto’s en mobiliteit zeer belangrijk. Vervoerskosten zijn een van de grootste kostenposten binnen een bedrijf. Een goede inrichting van auto’s en mobiliteit bespaart niet alleen vervoerskosten maar bespaart je ook veel tijd.

Juist in de huidige 1,5 meter samenleving is het belangrijk om goed naar mobiliteit te kijken. Kunnen leasecontracten worden aangepast, omdat er minder kilometers worden gereden? Moet ik het contract juist verlengen? Kan met de leasemaatschappij afspraken worden gemaakt omtrent het mogelijk terugbrengen van het aantal auto’s? Kunnen auto’s gewisseld worden? Is het huidige OV-abonnement nog wel passend? Is de fiets of het delen van vervoer een alternatief?

De huidige complexiteit en verschillende vormen van mobiliteit zorgen ervoor dat steeds vaker het regelen van mobiliteit wordt uitbesteed.

 

Het beheren van wagenparken en mobiliteit is onze passie

 

Ons aanbod

Wij adviseren en beheren op een onafhankelijke en transparante wijze jouw totale mobiliteit. Het maakt hierbij niet uit of de vervoersmiddelen in eigen beheer of in beheer bij een leasemaatschappij zijn. Alle aspecten van zakelijke mobiliteit worden in het gesprek meegenomen. Wij doen het beheer, jij blijft echter altijd in control.

We starten met een kennismakingsgesprek. We kunnen dat wat dieper ingaan op de mogelijkheden en hoe we het beste ondersteuning kunnen bieden. De klantwens staat hierbij uiteraard altijd centraal. We bespreken dan onderwerpen zoals de wensen ten aanzien van duurzaamheid, medewerkerstevredenheid, kostenbesparing, flexibiliteit en de huidige regeling.

Bij een eventueel vervolg leggen we de kaders met elkaar vast en gaan we vervolgens met veel enthousiasme voor jou aan de slag. 

De voordelen op een rijtje

  Wij geven inzicht in de totale kosten van zakelijke mobiliteit

Wij komen met concrete voorstellen om vervoerskosten te besparen

Je realiseert een effectievere inzet van mobiliteit

Wij zorgen voor een actueel en duurzaam mobiliteitsbeleid

Wij bieden gemak

Zullen we met elkaar kennismaken?  wij helpen je graag.

Nieuws voor beheerders van mobiliteit

Is WhatsApp Business ook voor jouw bedrijf interessant?

Is WhatsApp Business ook voor jouw bedrijf interessant?

Bijna iedereen gebruikt WhatsApp. In Nederland gebruiken 12,1 miljoen mensen het kanaal (informatie van Newcom.nl) Voor de zakelijke communicatie is in 2018 WhatsApp Business gelanceerd. De app is voor Android en IOS gratis te downloaden. WhatsApp Business lijkt veel...

Zullen we met elkaar kennismaken?

Laten we een kop koffie met elkaar drinken

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This