+31 85 06 06 411 alles@voormobliteit.nl

Caravan en

Camper

In de recreatiebranche is het aantal ondernemers dat een verslechtering van het economisch klimaat verwacht gestegen. In voorgaande jaren waren er nagenoeg elke maand meer ondernemers die per saldo een verbetering van het economisch klimaat voorzagen. Toch zal de anderhalvemetersamenleving naast uitdagingen ook veel kansen bieden. De kans dat consumenten meer met de caravan- of camper op vakantie gaat zal naar verwachting gaan groeien. 

Daarnaast groeit de bevolking de komende 10 jaar met 1 miljoen mensen. Consumenten begeven zich wel steeds meer online. Het is belangrijk om hier goed op te anticiperen.

 

Jouw uitdaging in de caravan & campermarkt is onze passie

Wij helpen jou met het bepalen van de juiste strategie en (digitale) marketing en zorgen voor meerwaarde ten opzichte van jouw concurrenten.

Uitdagingen voor caravan- en camperbedrijven

 Hoe vertaal ik kampeer- en recreatietrends en digitale trends naar de juiste strategie? 

Pas ik mij voldoende aan op de veranderingen in de sector?

Matcht mijn aanbod met de doelgroep?

Levert samenwerking met andere bedrijven in de mobiliteitsbranche meer rendement op?

Heb ik de juiste klik met de klant?

Hoe dienst mijn showroom eruit komen te zien (offline en online)?

Hoe vergroot ik mijn online zichtbaarheid?

Is mijn performancemanagement op orde? 

Hoe neem ik medewerkers mee bij veranderingen en innovatie in de organisatie? 

Ons aanbod voor de juiste klik met de klant

 

Advies

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder bedrijf met de juiste strategie en marketingaanpak een beter resultaat kan realiseren. Wij starten altijd met een kennismaking om vervolgens met elkaar te kunnen bepalen wat de beste aanpak voor het bedrijf is. Dat kan een strategische opdracht zijn, het opstellen van een marketingplan c.q. deelprojecten zoals een online marketing advies, SEO Advies, branding & positionering enz.

Online bedrijfscampagnes

Het grootste deel van de bevolking zoekt online naar producten en diensten. De huidige ontwikkelingen zorgen er voor dat er nog meer van zoekmachines gebruik wordt gemaakt. Online marketing voor caravan- en camperbedrijven biedt veel voordelen. Je bereikt de juiste klant en je krijgt meer bezoekers en je realiseert meer rendement.

Vaak is het niet lonend om zelf een marketeer in loondienst te nemen. Daarnaast is het lastig als ondernemer om over de juiste kennis te beschikken om zo’n medewerker te kunnen aansturen. Online marketing via Voor Mobiliteit is goedkoper en de effecten zijn altijd meetbaar.  En vanwege onze kennis en ervaring hebben we een bewuste keuze gemaakt om ons alleen op mobiliteitsbedrijven te richten. 

Nieuws voor caravan- en camperbedrijven

Is WhatsApp Business ook voor jouw bedrijf interessant?

Is WhatsApp Business ook voor jouw bedrijf interessant?

Bijna iedereen gebruikt WhatsApp. In Nederland gebruiken 12,1 miljoen mensen het kanaal (informatie van Newcom.nl) Voor de zakelijke communicatie is in 2018 WhatsApp Business gelanceerd. De app is voor Android en IOS gratis te downloaden. WhatsApp Business lijkt veel...

Heb je een vraag? wij helpen je graag.

Zullen we met elkaar kennismaken?

Laten we een kop koffie met elkaar drinken

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This