+31 85 06 06 411 alles@voormobliteit.nl

Caravan en

Camper

In de recreatiebranche is het aantal ondernemers dat een verslechtering van het economisch klimaat verwacht gestegen. In voorgaande jaren waren er nagenoeg elke maand meer ondernemers die per saldo een verbetering van het economisch klimaat voorzagen. Toch zal de anderhalvemetersamenleving naast uitdagingen ook veel kansen bieden. De kans dat consumenten meer met de caravan- of camper op vakantie gaat zal naar verwachting gaan groeien. 

Daarnaast groeit de bevolking de komende 10 jaar met 1 miljoen mensen. Consumenten begeven zich wel steeds meer online. Het is belangrijk om hier goed op te anticiperen.

 

Jouw uitdaging in de caravan & campermarkt is onze passie

Wij helpen jou met het bepalen van de juiste strategie en (digitale) marketing en zorgen voor meerwaarde ten opzichte van jouw concurrenten.

Uitdagingen voor caravan- en camperbedrijven

 Hoe vertaal ik kampeer- en recreatietrends en digitale trends naar de juiste strategie? 

Pas ik mij voldoende aan op de veranderingen in de sector?

Matcht mijn aanbod met de doelgroep?

Levert samenwerking met andere bedrijven in de mobiliteitsbranche meer rendement op?

Heb ik de juiste klik met de klant?

Hoe dienst mijn showroom eruit komen te zien (offline en online)?

Hoe vergroot ik mijn online zichtbaarheid?

Is mijn performancemanagement op orde? 

Hoe neem ik medewerkers mee bij veranderingen en innovatie in de organisatie? 

Ons aanbod voor de juiste klik met de klant

 

Advies

Wij zijn ervan overtuigd dat ieder bedrijf met de juiste strategie en marketingaanpak een beter resultaat kan realiseren. Wij starten altijd met een kennismaking om vervolgens met elkaar te kunnen bepalen wat de beste aanpak voor het bedrijf is. Dat kan een strategische opdracht zijn, het opstellen van een marketingplan c.q. deelprojecten zoals een online marketing advies, SEO Advies, branding & positionering enz.

Online bedrijfscampagnes

Het grootste deel van de bevolking zoekt online naar producten en diensten. De huidige ontwikkelingen zorgen er voor dat er nog meer van zoekmachines gebruik wordt gemaakt. Online marketing voor caravan- en camperbedrijven biedt veel voordelen. Je bereikt de juiste klant en je krijgt meer bezoekers en je realiseert meer rendement.

Vaak is het niet lonend om zelf een marketeer in loondienst te nemen. Daarnaast is het lastig als ondernemer om over de juiste kennis te beschikken om zo’n medewerker te kunnen aansturen. Online marketing via Voor Mobiliteit is goedkoper en de effecten zijn altijd meetbaar.  En vanwege onze kennis en ervaring hebben we een bewuste keuze gemaakt om ons alleen op mobiliteitsbedrijven te richten. 

Nieuws voor caravan- en camperbedrijven

CRM automotive – de klant centraal stellen

CRM automotive – de klant centraal stellen

Deze blog gaat over CRM (Customer Relationship Management) en is een van onze onderwerpen van ons thema online marketing voor auto- en garagebedrijven. Met behulp van de blogs kan je zelf een online marketingplan opstellen en aan de slag! Meld je aan en blijf de...

Klantreis (Customer journey)

Klantreis (Customer journey)

Deze blog gaat over de klantreis en is een van onze onderwerpen van ons thema online marketing voor auto- en garagebedrijven. Met behulp van de blogs kan je zelf een online marketingplan opstellen en aan de slag! Meld je aan en blijf de artikelen volgen om maximaal te...

Online Marketing en AVG

Online Marketing en AVG

Deze blog gaat over Privacy en wetgeving (met name AVG) en is een van onze onderwerpen van ons thema online marketing voor auto- en garagebedrijven. Met behulp van de blogs kan je zelf een online marketingplan opstellen en aan de slag! Meld je aan en blijf de...

Heb je een vraag? wij helpen je graag.

Informatie over Online Marketing

De komende weken bespreken we diverse onderdelen van Online Marketing.

Onderwerpen zoals: trends, consumentengedrag, stappenplan online marketingplan, privacy & wetgeving, online conversie & sales funnel, website & content, digitaal adverteren, e-mail & video, social media.

Doelgroepen: auto- en garagebedrijven, tweewielerbedrijven, caravan- en camperbedrijven, leasemaatschappijen

 

Wil je de informatie ontvangen? Meld je dan aan.

 

 

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This