+31 85 06 06 411 alles@voormobliteit.nl

Het team

Met onze frisse blik lossen wij graag jouw uitdagingen op

Ik ben thomas

Inmiddels meer dan 16 jaar actief in de mobiliteitsbranche. Ooit heb ik notarieel recht gestudeerd, plan economie, competitive intelligence en daarna samen met Wim de Master of Marketingmanagent gedaan aan TiasNimbas. Ik was bij Rabobank Nederland als sectormanager verantwoordelijk voor de MKB-Autosector tijdens de crisis. Vanaf 2010 was ik verantwoordelijk voor de marketing bij Athlon Nederland en Europa. In 2012 maakte ik de overstap naar VWE als directeur Business Development. Ik stond o.a aan de wieg en de doorontwikkeling van de kentekenapp Finnik. Ik heb een passie voor alles wat met mobiliteit te maken heeft. Het is dan ook erg leuk om met diverse vraagstukken bezig te zijn. Voorbeelden hiervan zijn projecten met betrekking tot autolease, fietslease, Mobility as a Service, maar vooral ook onze eigen online tools. Ik ben Google gecertificeerd.

Ik ben Wim

Tientallen jaren werkzaam geweest in de financiële en zakelijke dienstverlening. Altijd vooroplopend in (online) ontwikkelingen, de klant centraal stellen en nieuwe proposities bedenken om relevant te blijven voor klanten en echt te helpen. Tijdens mijn carrière bij Rabobank volgde ik alles wat met mobiliteit te maken had. Ook ben ik gek op social media en de mogelijkheden daarvan, ben een bruggenbouwer en mensenmens. Ik heb ervaring met strategische- en online marketing, verandertrajecten, CRM en compliance, customer experience, social media, Google, branding en positionering. Naast mijn passie voor mobiliteit heb ik een aantal functies in besturen en Raden van Toezicht/Commissarisen. Met MBA, Master of Marketing en binnenkort de opleiding Governance voor besturen en commissarissen op zak beschik ik over een brede theoretische achtergrond om mobiliteitsbedrijven op allerlei niveau’s te adviseren.

Ik ben milou

Sinds 1 april 2019 ben ik het team Voor Mobiliteit gaan versterken. Ik ben de dochter van Wim en ben in het verleden ook voor Thomas en Wim actief geweest.  Ik heb HBO Financial Services Management gestudeerd en heb in de eerste twee jaar met veel plezier bij de Rabobank gewerkt. Bij de Rabobank werkte ik bij de afdeling Bedrijven en was op diverse terreinen het eerste aanspreekpunt voor de klant. Eén van mijn aandachtsgebieden was customer due diligence.  Veertien jaar lang begaf ik me op en rond de hockeyvelden van Hockeyvereniging Westland. De laatste jaren als keepster van Dames 1. Het op een juiste wijze toepassen van nieuwe media is voor mij vanzelfsprekend.  Ik ben uiteraard Google gecertificeerd en bekend met social media. 

(c) Copyright Voor Mobiliteit, alle rechten voorbehouden