+31 85 06 06 411 alles@voormobliteit.nl

Tools

Voor mobiliteit

Realiseer online de beste klik met jouw klanten

Het grootste deel van de bevolking zoekt online naar producten en diensten. De huidige ontwikkelingen zorgen er voor dat er nog meer van zoekmachines gebruik wordt gemaakt. Online marketing biedt veel voordelen. Je bereikt de juiste klant, krijgt meer bezoekers en realiseert meer rendement.

Vaak is het niet lonend om zelf een marketeer in loondienst te nemen. Daarnaast is het lastig als ondernemer om over de juiste kennis te beschikken om zo’n medewerker te kunnen aansturen. Online marketing via Voor Mobiliteit is goedkoper en de effecten zijn altijd meetbaar. Vanwege onze kennis en ervaring hebben we een bewuste keuze gemaakt om ons alleen op mobiliteitsbedrijven te richten. 

Online bedrijfscampagnes voor jou op maat

Verbeter jouw online vindbaarheid door jouw doelgroep in iedere fase van het koopproces te bereiken. Hoe doe je dat?

Dit doe je o.a. met zoekmachine en display adverteren. Aan de hand van jouw doelen stellen we een plan op. Na jouw akkoord gaan we met uitvoering aan de slag. Uiteraard word je iedere maand over de resultaten geïnformeerd. 

Jouw autovoorraad automatisch op Google

Via onze portal Voor Auto adverteer je jouw actuele autovoorraad volledig automatisch in de zoekresultaten van Google. 

Je onderneemt online, je bereikt de juiste klant en je krijgt meer bezoekers en realiseert meer business

Overige diensten

Voor een betere online vindbaarheid bieden we nog meer diensten aan:

SEO-scan: Zoekmachine optimalisatie

Google Street View

Inrichting Google Mijn Bedrijf

Google bedrijfs­campagnes voor jou op maat

Een consument die naar een specifiek product of dienst op zoek is, gebruikt hiervoor de zoekmachine van Google.  Dus door op Google te adverteren kan je het verschil maken. Per sector hebben we ideeën voor bedrijfscampagnes ontwikkeld. Op basis van jouw wensen stellen we voor jou een online marktbewerkingsplan op. Maandelijks bespreken we met elkaar de resultaten van de campagnes. Waar nodig sturen we met elkaar bij. 

Bij de online bedrijfscampagnes starten we met het in beeld brengen van jouw wensen. Vraag voor jouw branche ons formulier met ideeën op en laten we er samen een succes van maken.  

Tarieven bedrijfcampagnes

 

prijzen exclusief BTW

voor auto, De automatische automatische online marketeer

Adverteer automatisch jouw autovoorraad op Google

Het adverteren via zoekmachines is zeer effectief voor elk autobedrijf of leasemaatschappij. Omdat wij voor de kwaliteit van de advertentie zorgen en dagelijks de resultaten monitoren. Jij hoeft dus zelf niets te doen.

Vanuit jouw autovoorraadsysteem activeer je de optie Voor Auto. Jij bepaalt het budget en wij maken vervolgens van de auto een unieke advertentie met de gegevens zoals merk, model, bouwjaar, uitrusting en de prijs van het voertuig.  Onder de advertentie wordt ook achtergrondinformatie over het merk en het model opgenomen.

Iemand die gericht naar een auto op Google zoekt, ziet jouw advertentie staan. Dat is ook de bedoeling, want hiermee trek je geïnteresseerde bezoekers naar de advertentie. Ten aanzien van het verkoopproces geven wij de voorzet door de ontvangen leads door te sturen. De autoadvertenties zijn via onze portal Voor Auto te monitoren.

Wij werken met een abonnement met lage kosten per maand, verder betaal je per klik. Wordt er niet op de advertentie geklikt, betaal je ook geen extra kosten. Ons doel is om tegen zo laag mogelijke kosten de auto te kunnen verkopen. Wil je over het adverteren van jouw autovoorraad op Google met ons sparren of wil je meer informatie? Via de button leg je  contact met ons.

Overige diensten voor mobiliteit

Google Mijn bedrijf is een functionaliteit van Google waarmee juist bedrijven uit de mobiliteitssector hun vindbaarheid kunnen optimaliseren. Wanneer iemand in Google naar jouw bedrijf zoekt, dan is de kans groot dat je aan de rechterkant van de zoekresultaten de gegevens van jouw bedrijf ziet. Via Google Mijn Bedrijf worden alle relevante gegevens van jouw bedrijf aan de zoekmachine van Google doorgegeven. In combinatie met andere diensten kunnen wij jou helpen bij de inrichting van Google Mijn Bedrijf.

Met Google Street View kunnen jouw klanten een kijkje nemen in jouw winkel of showroom en 24 uur per dag op verkenning gaan alsof ze al bij je bezoek zijn. Met 360 graden foto’s creëer je een interactieve beleving voor je bezoeker en het geeft een boost aan jouw online vindbaarheid. Google Mijn Bedrijf en Google Street View Trusted gaan hand in hand samen. Een goede toepassing van beide tools zorgt voor meer bezoekers, meer klanten en meer business. Wij zijn Google Street View gecertificeerd. Wij kunnen voor jou in combinatie met andere diensten direct 360 graden foto’s maken.

Uiteraard wil je als bedrijf dat je in de zoekmachine van Google goed vindbaar bent. Hoe scoort jouw website in Google?  Wij kunnen jou helpen met het beantwoorden van deze vragen. In combinatie met andere adviesdiensten bieden we jou gratis een SEO scan aan.  Met onze SEO scan checken we alle relevante punten, die van invloed zijn om jouw vindbaarheid in Google te optimaliseren.

 

Social media in automotive: doe je voordeel ermee

Social media in automotive: doe je voordeel ermee

Bijna iedereen zit op social media. In 2019 gaf 87 procent van de personen van 12 jaar of ouder aan in de drie maanden voorafgaand aan het onderzoek social media zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, LinkedIn, discussiefora of weblogs te hebben...

Video­marketing voor een betere online zichtbaarheid

Video­marketing voor een betere online zichtbaarheid

Deze blog gaat over videomarketing en is één van de onderwerpen van ons thema online marketing voor auto- en garagebedrijven. Met behulp van de blogs kan je zelf een online marketingplan opstellen en aan de slag! Meld je aan en blijf de artikelen volgen om maximaal te...

E-mailmarketing voor automotive

E-mailmarketing voor automotive

Deze blog gaat over e-mailmarketing en is één van de onderwerpen van ons thema online marketing voor auto- en garagebedrijven. Met behulp van de blogs kan je zelf een online marketingplan opstellen en aan de slag! Meld je aan en blijf de artikelen volgen om maximaal...

onze certificeringen & opleidingen

Google Certified

Street View Trustred Certified

Bing Ads

Social media strategie

E-mail marketing

LinkedIn marketing

Facebook & Instagram advertising

Master of Marketing, rechten, MBA, financieel management