+31 85 06 06 411 alles@voormobliteit.nl

 website voor auto, garage en tweewieler­bedrijven

 

 professioneel en goedkoop

 

Online vindbaarheid begint met een goede website

Met een professionele website zorgen we ervoor dat bedrijven online goed vindbaar zijn.  De kleur van de website is mogelijk in lijn met de kleuren van logo/huisstijl. Afhankelijk van het soort bedrijf worden verschillende modules aangeboden. De bedrijf geeft aan welke module(s) nodig zijn. 

De voordelen van onze website

Gemak

De website met teksten en foto’s staan voor bedsrijven klant klaar. Op een zeer eenvoudige manier kunnen teksten en foto’s aangepast worden. Hiervoor hoeft hij geen ICT’er te zijn. De handleiding bestaat uit slechts een paar pagina’s. 

24/7 open

De website is continu bereikbaar. Potentiële kopers kunnen het aanbod en diensten bekijken en een contact leggen.

Meer bereik, meer klanten

Met een professionele website wordt de klantenkring vergroot. Alleen met een professionele website wordt een bedrijf online gevonden.

Veilig en overal zichtbaar

De website beschikt uiteraard over een SSL-certificaat, een spamfilter en een virusscanner. Via PC, laptop, mobiele telefoon of tablet is de website zichtbaar.

Website voor auto en garage­bedrijven

We bieden een website met twee modules aan: autoverkoop en onderhoud & reparatie. Het bedrijf bepaalt welke module(s) nodig zijn.

Autoverkoop

De actuele autovoorraad wordt op een zeer overzichtelijke en professionele wijze in beeld gebracht. Consumenten zien een onderscheidende autoadvertentie op de website en kunnen er direct voor kiezen om een contact te leggen. Op de website is ook een zoekfunctie beschikbaar.

Onderhoud & reparatie

De meest voorkomende diensten zijn al beschreven. Wordt er een dienst gemist, of moet een bepaalde dienst uitgelicht worden, dan is dat mogelijk.  Bekijk de demo website van een garagebedrijf via onderstaande link.

 

bekijk een demo website van een garagebedrijf

Website voor Tweewieler­bedrijven

We bieden een website met meerdere modules aan: fietsverkoop, onderdelen & accessoires en service/diensten.  Het bedrijf kan kiezen welke module(s) nodig zijn. 

Fietsverkoop

De teksten van verschillende soorten fietsen en ongeveer 90 fietsmerken zijn op een overzichtelijke en professionele wijze in beeld gebracht. Het bedrijf kan kiezen welke fietssoorten en fietsmerken zij op de website willen opnemen? 

Onderdelen & accessoires

De meest voorkomende onderdelen en accessoires zijn reeds beschreven. Het bedrijf bepaalt wat we op de website willen presenteren. Achteraf kan de afnemer van een website accessoires via een portal verwijderen en toevoegen.

 

Servicediensten

De meest voorkomende servicediensten zijn in beeld gebracht. De klant bepaalt welke diensten op de website gepresenteerd worden. Achteraf kunnen diensten via een portal verwijderd en toegevoegd worden.

Wat is al voorbereid?

  • Tientallen fietsmerken zijn reeds beschreven. Het toevoegen van fietsmerken gaat heel eenvoudig.
  • De meeste soorten fietsen zijn beschreven. Het wijzigen en toevoegen van teksten gaat heel eenvoudig.
  • Bijna 100 logo’s van leveranciers van accessoires en onderdelen staan klaar om op de website te worden opgenomen. Het aanvullen van een logo is geen enkel probleem.
  • Diverse beschrijvingen van diensten, onderdelen en accessoires zijn gemaakt. Het bedrijf bepaalt welke beschrijvingen worden opnemen.

Alle teksten en foto’s mag de gebruiker zelf wijzigen. Hiermee wordt de website nog persoonlijker. Hiervoor is totaal geen ICT-kennis nodig. Met twee klikken kan elke gebruiker een tekst of foto wijzigen. De website is erg gebruiksvriendelijk. 

 

Voor Mobiliteit

Nieuwe Parklaan 17

2597 LA Den Haag 

085 – 06 06 411

alles@voormobiliteit.nl

(c) Copyright Voor Mobiliteit, alle rechten voorbehouden